Bunica reguli de aur de un aspect bun și o piele sanatoasa

Sănătatea pielii feței și aspectul corpului nostru

Starea generală de sănătate a oglinzii. Aproape fiecare femeie visează la un ton matasos și sănătos de piele, care în fiecare zi pentru a permite să facă fără machiaj obișnuit coadă. Mai jos oferim sfaturi de aur bunici atractive pentru față și tonul pielii textura pe care le puteți obține de la mijloacele obișnuite-aer curat, o cantitate suficientă de apă, meniul corect și viltībiņām utile pentru îngrijirea pielii în viața de zi cu zi. Merită să te inspiri, nu-i așa? Ordine și curățenie. Bunicile noastre, aplicând machiaj, mijloace de trai, fără acum atât de popular sūkemiem și perii, dar, în același timp, a urmat cu atenție conținutul de cosmetice pungă curat. În cazul în care în viața de zi cu zi make-up este aplicat cu sūklīšiem și perie, și degetele, amintiți-vă că germenii care trăiesc în ele se încadrează pe pielea ta! Nu-l permite și elimina iritarea excesivă a pielii și inflamație, o dată pe săptămână izmazgājot bine și curățarea accesoriilor și cosmetice!

Ritualul de seară zilnic

Fiecare alege o zi, când, întorcându-se acasă, vreau doar să cadă la pat și dăm un somn dulce, dar înainte de a face acest lucru, amintiți-vă să aibă grijă de pielea lor – șterge machiajul și impuritățile, și clătiți fața cu apă rece, apoi în volum, provocând o crema hidratanta si, după caz, crema pentru ochi. Un astfel de ritual simplu nu va permite formarea ridurilor premature și pierderea elasticității și prospețimii pielii.

Produse cosmetice în loc-ulei de nucă de cocos

Apropo, pielea curata perfect diferite uleiuri. Puteți utiliza, de exemplu, migdale, ulei de măsline sau de nucă de cocos, care curăță delicat pielea, în timp ce hrănește și hidratează-l. Citiți mai multe despre ulei de nucă de cocos proprietăți valoroase aici!
Apă, apă, apă. În timp ce astăzi despre aspectul lor să aibă grijă folosind o varietate de produse de îngrijire a pielii, la un moment dat bunicii noștri trăiesc cu mult mai puțin „arme” arsenal și totuși, arata grozav. Care a fost cheia succesului? Alimentație sănătoasă și apă. Amintiți-vă să aibă grijă de un meniu echilibrat, renunțând la dulciuri inutile și gustări neveselīgām, și să păstreze o sticlă de apă la îndemână pentru a bea înainte de a vă simțiți sete! Mai multe despre produsele care înmulțesc frumusețea pielii și îmbunătățesc sănătatea ei, citiți aici!

Nu-ți atinge fața fără a fi nevoie

Cel mai probabil, și de la mama și bunica ta ai mustrat atunci când, fără a fi nevoie de knibinies de-a lungul feței. Astfel de nu numai că se poate destul de ușor „prinde” un virus, germenii intră în gototādās, dar, de asemenea, în mod inutil pielea kairini.
Aveți grijă și de curățenia telefonului. Deși bunica noastră în vârstă în viața de zi cu zi nu a folosit telefoane mobile, astăzi se găsesc în aproape fiecare geantă de mână de sex feminin, la rândul său, pe ele – un plejāde tot felul de microbi. Ei, vorbind la telefon, intră pe pielea ta, așa că curăță-ți smartphone-ul cu un dezinfectant din când în când.