Pielea sănătoasă a feței-de asemenea, în primăvară

Diminețile luminoase și razele soarelui

Care încep din ce în ce mai mult să ne bucure, arată aspirațiile naturale spre primăvară. Prin urmare, este timpul pentru sapošanai independent, astfel încât să putem rula în condiții de siguranță în skāvienos de primăvară. În primăvara anului contra aduce nu numai bucurie, dar pentru mulți, de asemenea, creează o oboseală mai pronunțată, care urme lăsate perfect pot fi văzute pe fața unei persoane. Veselības centrs 4 medicul de familie Inga pământ subliniază: în mare parte, lipsa de vitamine este de vină – rezervele de vitamine pe care organismul a fost în toamnă în sezon, iarna a fost deja epuizat. De asemenea, legume, în care ceva într-o cantitate mică, dar vitaminele sunt încă conservate, nu arata atat de proaspat, astfel încât, în principal, aburit, sutināti sau fierte, prin urmare, este redus în continuare în ele vitamine și minerale.

Pielea feței nu-i place fluctuațiile de temperatură

Acesta reacționează cel mai mult la vasele de sânge. Intrarea în camere sau atunci când aterizare în vehicule apkurinātos bine, pentru mulți va deveni fard de obraz obraz. Unul este perceput ca un semn de piele sanatoasa, altul, dimpotrivă, se simte disconfort. În cazul în care obrajii sasarkušie devin un obstacol în calea, puteți utiliza medicamente pentru a consolida vasele de sânge, cum ar fi Auriderm xo. În cazul în care apartamentul sau locul de muncă are încălzire centrală, încercați să ventilați cât mai mult posibil Camera. Dar dacă totuși nu doriți să lăsați ferestrele deschise peste noapte, cel puțin un mic spraudziuu, umidificarea aerului din cameră poate fi utilizată o cârpă umedă, care este aplicată pe radiatoare, astfel încât căldura intră în cameră, va fi absorbită și umiditatea. De asemenea, radiatorul poate fi pus cu apă pentru a efectua vase. În apropiere de calculator sau monitor pot fi plasate în orice plante de interior, care trebuie să fie adăpate frecvent. Pentru a combate pielea, plictisitoare în primăvară, este util în utilizarea unică a medicamentului: ulei de castravete, extracte, ulei de pește, Ginkgo biloba – îmbunătățește circulația periferică.

Se poate folosi și extern confortabile mijloace

De exemplu, în farmacii „Chiroxy” crema – aceasta îmbunătățește alimentarea țesuturilor cu oxigen, prin urmare, reduce posibilitatea, fiind într-o cameră, cu scăderea cantității de oxigen provoacă foame de oxigen. Această cremă este, de asemenea, recomandată persoanelor care lucrează în aer ionizat, cum ar fi un computer. În primăvară, când nu este încă obișnuit să meargă în ochelari de soare, zăpada și razele luminoase ale soarelui determină mai des ochii samiegt. Pentru ca în jurul ochilor să nu se formeze riduri minore inutile, medicul Inga Earth recomandă utilizarea „Flavo – c” – conține vitamina C-un antioxidant care întărește țesutul conjunctiv al pielii. „Flavo-C” este folosit ca un mijloc de protecție pentru a menține elasticitatea pielii și pentru a împiedica îmbătrânirea. Medicamentul are, de asemenea, Ginkgo biloba, care necesită o îmbunătățire periferică a circulației sângelui, precum și nanosomas – microparticule, care, la rândul său, asigură penetrarea substanțelor active în țesuturi.

În primăvară, procedurile trebuie rezolvate independent de curățare

În timpul iernii, izjustās schimbări bruște de temperatură și vântul și – au lăsat urmele pe piele-devine uscată și uneori chiar începe să se desprindă. Este necesar de zi cu zi de îngrijire a pielii ingredient în orice moment al anului este de curățare a pielii, nu numai pentru a le elibera de noroi, care în timpul zilei s-au acumulat pe piele, dar, de asemenea, curățați-l de la moarte ale pielii slānīšiem. În primăvară, dorința de a dormi este mai mare decât de obicei, și acesta este primul simptom care arată lipsa de vitamine. Prin urmare, în martie, este de dorit să luați în plus una dintre farmaciile complexelor de vitamine nopērkamiem. O impresie nefavorabilă asupra corpului, în special pe față, lăsând lunile de iarnă reci, când cea mai mare parte a zilei am petrecut apkurinātās în interior – aer uscat. Privind în oglindă și văzând fața lui, gri-pal, savītušu, aceasta contribuie în continuare la DoR. Mai mult să se gândească la posibilitatea de a fi în aer liber.